Musik på kajen 2018

Søndags-Musik

På Roskilde havn august 2017

I august på Roskilde havn

 

Torsdag koncerter 19 - 21

Søndags koncerter kl. 14- 16

Tag madkurven med og hyg et par timer i godt selskab,

med havnefolket og den gode musik

 

Fri entre

 

Vi har planlagt et bredt program for uden vores faste søndage har vi taget torsdagene i brug.

Der er nemlig rigtig mange der gerne vil give os en musikalsk oplevelse. Det glæder os. Tak for det.

så sæt allerede nu kryds i kalenderen alle torsddage & søndagene i

august

 

Vi ses på Roskilde havn

Søndag den 5.8 La Strada

 

Kvartetten La Strada har taget sit navn efter Fellinis filmiske mesterværk, der er en hyldest tilmangfoldigheden og fantasien.

 

Musikerne i La Strada har en alsidig musikalsk baggrund og spiller i andre sammenhænge alt lige fra kirkekoncerter og jazz til cirkusmusik.

 

La Strada tager publikum med på en musikalsk rundrejse med melodier hentet især fra Syd- og Østeuropa og Sydamerika, men også nordiske folketoner, jazz og hollywoodtemaer er med til at præge det alsidige repertoire.

 

Fællesnævneren er varm festlig og iørefaldende musik, der går lige i fødderne og bringer smilet frem på læben.

 

 

Torsdag den 9/8 The Acoustical Experiment

 

Gammelfar og tøserne

’A trip down Memory Lane with spices from the front yard’

 

The Acoustical Experiment spiller mest de stille ballader fra de sidste 70 år krydret med en håndfuld numre fra nyere tid. Desuden fremfører gruppen et par numre fra eget bagkatalog.

 

Bandet har sit udspring i klublivet, og de lægger vægt på en tilbagelænet og behagelig stil, fyldt med vellyd og skønne harmonier.

 

 

 

Søndag den 12/8 HALFDANSKERNE

 

har etableret sig blandt de førende navne indenfor visegenren.

De vækker stor begejstring i hele landet med de meget personlige fortolkninger af sange af Halfdan Rasmussen

og Benny Andersen, samt mange andre musikalske digtere.

HALFDANSKERNE leverer et musikalsk gennemarbejdet show med masser af detaljer og humor.

 

I har oplevet dem før. Vi glæder os til at gense dem og håber også I gør.

 

Torsdag den 16.8 Popperne

 

Vii startede 4 unge mænd for ca. 10 - 15 år siden med et at Hedde Poppedrengene og har vi ændret navnet til Popperne for nu er vi tre mænd : Meinert Nielsen - Peter Steen - Einar Grønlund og 1 dame Inger Lindhard , vi holder meget af at spille gamle kendte pop og slager melodier , fra 60èr 70èr og lidt nyere , som de fleste på vores alder kender

 

Søndag 19.8 Polcalypso

 

Polkalypso Orkesteret spiller musik fra de gamle danske øer i Vestindien. Quelbe som er øernes kulturelle musik består af består af polka, mazurka og vals spillet som calypso og har sin oprindelse fra kolonitiden - for da danskerne tog hjem blev musikken tilbage.

Polkalypso Orkesteret har besøgt øerne 4 gange senest sommeren 2017.

Orkesteret er velkendte med Roskilde hvor de bl. a. har spillet på Roskilde Festival - til indvielse af Værkstederne på Havnen - i Djalmar Lunds Gård med The King of Scratch James "Jamesie" Brewster.

Polkalypso Orkesteret har spillet i mere end 25 år på festivals i Danmark , Tyskland, Polen, Finland, England, Belgien, Sverige, Jugoslavien og US. Virgin Islands

Tosdag den 23/8

Roskilde Garden og Hjemmeværnets Musikkorps Roskilde

 

Der bliver gang i den med en masse fejende flot messingmusik på Roskilde Havn.

Her har Roskildes 2 kendte musikkorps sat hinanden stævne, for at give borgerne i Roskilde en rigtig hyggelig og skøn sommeraften med flot musik. De 2 korps har stærke bånd, en stor del af medlemmerne i Roskilde Hjemmeværns Musikkorps er gamle Roskilde Gardere, så det er helt naturligt de to orkestrer også afholder en fælles koncert. De 2 orkestre vil spille musik fra deres respektive repertoire, som indbefatter både dansk og udenlandsk musik. Der vil givetvis også blive lejlighed til at høre diverse soloer fra musikerne, som er kendt for at have en meget højt niveau. Koncerten på havnen er start skuddet for begge orkestrer på et kommende travlt efterår, hvor der for begge korps er bud efter dem rundt omkring, både i Roskilde, men også rundt omkring i DK. Roskilde Garden består af drenge i alderen 8 til 21 år, hvor Hjemmeværnets Musikkorps består af musikere i alderen fra 21 år og op til flotte 80 år.

 

 

Søndag den 26//8 Shakin All-over

 

SHAKIN ALL OVER har fundet sammen omkring 60'ernes enkle og livsglade hits.

De spiller gyngende Boogie over Rhythm ´n´ Blues til Rock & Roll krydret med stemningsfulde sjælere og instrumentalnumre. Roskilde-trioen leverer en humørfyldt og afslappet sceneoptræden.

Bandet består af: Finn Hansen: Sang og bas, Flemming Erichsen: Sang og guitar. Ralf Hauger: Trommer og kor.

 

 

Torsdag den 30/8 Soul Connection

 

Soul Connection er en del af Rytmisk Centers Aftenskole på Vesterbro, og har eksisteret i mange år med stort set samme besætning. Soul Connection spiller primært danseglad musik, der trækker på arven fra de store soul stjerner fra den gyldne æra i 60'erne og 70'erne - med bla. Stevie Wonder og Aretha Franklin

og hele vejen op til i dag med Amy Winehouse, Beyoncé, Bruno Mars etc. Torsdag spiller vi på havnen, så til alle letmatroser og land krabber, forældre og børn - kast anker foran havne-scenen og nyd halvanden times landlov for fuld musik!